Saturday seem to be the most........
most..........
dunno what word to use........
But sat is when i have tuition from 1pm to 6.30pm........
Long hours right, but rather fun...........
Bad thing is, I have to see the question king, YAP JIA QING...........
SIGH..........
Sat also mus see him............
Who pity me????
SIGH..........
Fun part about going tuition on sat is that got so many friends there.........
Can also see some of my ex-classmates...........
Also can get 1 handphone game every week........
My friend so kind and send to me.............
So far got a total of 4.........
That is also where i seem to get all my knowledge on math and science.........(i amit)
But for english....... That's where i improve.........
Today, did an oral exam, and i did OK........ Not that outstanding.........
Math was fine, and i made a whole chunk of careless mistakes..........
I hate the financial balance............. Or something like that..........
Have to deal with so many numbers..........
Make it so easy for me to make mistakes..........(that's my weakness)
Science, we learnt about alcohol(ethanol)
Enjoyed the lessons.........
HAhahahaha.......
Better then some sch teachers.........
Upon reaching home, things became boring, and i am left to do whatever i want..........
So i came out with some questions to ask myself...........
1. What is the 1st word that you think of?
ans: huh
2. Who is the first person you think of?
ans: I think of everyone at the same time(haha)
3. What is the first math equation you can think of?
ans: a square + b square= c square
4. What is the first number you think of?
ans: (dun be shock, but it happen to be) 3
5. What do you not want to do?
ans: (this is so obvious!!!!) die and grow up!!!
6. What do you wanna be?
ans: i think i wanna be a lawyer............(hopefully i can make it)
7. What is your short term goal?
ans: To get a higher ovarall score............. and to enjoy my life
8. Type your name closing your eyes.......
ans: blablabla monster(accurate huh?)
9. What do you like doing?
ans: enjoying life, and doing some sch projects..........
10. What is your greatest fear?
ans: not being able to achieve what you want and doing things you do not like to do
11. Use 1 word to describe your life?
ans: regret
12. What sort of people do you enjoy talking to?
ans: people who are smart and joke once in a while :)
13. What is your favourite subject?
ans: well.......... I dun like languages, and i like the subject in which we learn lot's of stuff
14. What is your greatest regret?
ans: Not enjoying my life as a P1 to P4.............
15. What is the most embarrassing part of your life?
ans: THAT WOULD EMBARRASS ME!!!!!!!!!!!!!
16. What is the 1st telephone number that comes to your mind?
ans: 97733717
17. Randomly type a string of numbers.
ans:3 32464378673738911
18. Name 5 ppl who you think is a good friend(tkss)?
ans: joaquin, benedict, delbert, eric teo, zavier
19. Name the person whom you admire most?
ans: I dun admire anyone.......... But i look up on ppl........
20. Name the person whom you look up on?
ans: fine.......... i will answer it........... My mother..........
End of this quiz............
Who do you think should take this quiz?(i thought i said it was the end???)
Everyone who have read this quiz..............
HAHAHAHAHAHA
No comments:
Post a Comment